QQ登录

只需一步,快速开始

2013-11-15新闻

TA在排行榜Top1000

发帖:NO. 44

在线:NO. 173

开心

今日最高分:0

今日排行:未上榜

徐濠縈「上海妹」謝絕戒蟹
    来源:on.cc - 太阳报

徐濠縈與黃偉文一同現身上海,雖然當地天氣寒冷,阿徐卻只穿上薄衣,她透露十多日後會再來上海跑馬拉松,屆時會再冷一點,並透露明日乘早機回港,故未能預演跑步:「我係上海妹,運動品牌每年都有請我跑。(咁凍影響表現?)凍好,但要熱身夠,夏天仲辛苦。」問到會否為保最佳狀態而暫時戒食大閘蟹?她說:「唔理,自己嚟外地要夠時間跑步同食嘢,目標要順道飲飲食食,輕鬆吓!(囡囡有冇嚟?)佢考緊試,暑假帶過一次,可能渣打馬拉松帶佢去終點。」

潮人徐濠縈對衣着裝扮極其講究,故悉心打扮赴會!

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?主站注册

x

TA在排行榜Top1000

发帖:NO. 44

在线:NO. 173

开心

今日最高分:0

今日排行:未上榜

即时新闻 - 黄伟文巧遇阿徐变LittleTwinStars

来源 :on.cc
    05:14/2013/11/15

同是潮人的黄伟文(Wyman)及徐濠萦,平时虽然老友鬼鬼成日见,但依然无损佢哋合照意慾,Wyman喺微博上载同阿徐合照,见Wyman着住粉蓝色套装,阿徐着粉红色套装,两个可谓衬到绝一绝!Wyman仲留言话其实佢哋只係咁啱撞到:「没有约好,就这样碰上徐濠萦。」呢啲咪叫缘份咯!佢仲好搞笑咁话:「我知道你们在想什么,请别叫我们Little Twin Stars。」哈哈,咁都畀你谂到,唔知话你old school定话你转数快好咯。

黄伟文、徐濠萦。

黄伟文同徐濠萦呢身打扮...哈哈,真係各花入各眼喇!